Artoy Moving Model Kit - Flying Dreamer

€32,95 Incl. btw

ARToy Moving Model Kit is niet zomaar een bouwpakket, het is een klein wetenschappelijk kunstwerkje. Draai aan de hendel en het model zal op een verrassende manier tot leven komen. ARToy Moving Model Kit spreekt zowel volwassenen als kinderen aan en ieder model vertelt zijn eigen verhaal; een sprookje, een moment uit de geschiedenis, sport of recreatie.

George Wright was een vreemde uitvinder die iedere dag in zijn schuurtje zat te timmeren, zagen en boren. Iedereen in het dorpje waar hij woonde lachte George uit omdat zijn uitvindingen nooit werkten.  Op een dag ging George echter de lucht in met een vliegmachine en lachte op zijn beurt de dorpelingen uit waarna hij vertrok voor een vlucht rond de wereld.

  • Materiaal: HDF
  • Gewicht : 300 gram
  • Afmetingen: 220mm x 260mm x 390mm
Het model is gemaakt van perfect gesneden, kwalitatief hoogwaardig en recyclebaar geperst hout. Voor het bouwen van een ARToy Moving Model Kit is geen lijm of gereedschap nodig. Het is niet alleen heel erg leuk om een model te maken maar daarnaast ook erg leerzaam omdat het de mechanische principes van tandwielen, hefbomen en versnellingen laat zien. Als het bouwpakket in elkaar is gezet, kan er nog een persoonlijke touch aan worden gegeven door het bijvoorbeeld te verven. Hierdoor ontstaat er een fraai en interactief eindproduct dat je met je eigen handen hebt gemaakt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »