Over onze speelgoedwinkel

Tinkerbell Speelgoedwinkel Amsterdam is een vrolijke speelgoedwinkel en al meer dan 35 jaar een begrip in Amsterdam. Bijzonder speelgoed dat mooi ontworpen en duurzaam is - je vindt er bijna niets dat op batterijen werkt. Speelgoed voor elke leeftijd! Speelgoed dat helpt de motoriek te trainen, uitdaagt de fantasie te gebruiken of de wereld te ontdekken. Daarnaast heeft Tinkerbell Speelgoed ook veel te bieden aan oudere kinderen en volwassenen die het spelen nooit verleerd zijn. Kom eens langs! 

Telefoonnummer Tinkerbell Speelgoedwinkel Amsterdam: 020-6258830

Tinkerbell Speelgoed Amsterdam is gevestigd aan de Spiegelgracht 10, 1017 JR Amsterdam. Nog geen vijf minuutjes lopen van het Rijksmuseum en het Leidseplein. U kunt vlakbij parkeren in de bewaakte Parking op de Prinsengracht 540. Op de Spiegelgracht zijn enkele laad en los parkeerplaatsen.


Openingstijden:

Zondag              12.00u - 17.00u
Maandag            13.00u - 18.00u
Di. t/m za.         10.00u - 18.00u 

Geschiedenis Tinkerbell Speelgoed Amsterdam.
De speelgoedwinkel is in 1986 -onder de naam Belltree Toys & Games- door Willemijn Visser-t'Hooft geopend vanuit de behoefte aan een vrolijke speelgoedwinkel met mooie speel-spullen van goedgemaakte kwaliteit. In 2002 ging Willemijn met Belltree verder als groothandel en werd de winkel door Gerrit Braaksma overgenomen en herdoopt met de naam TinkerBell, de Ontdekwinkel.

Verwondering over de wereld en de zin deze te onderzoeken zijn een terugkerend thema bij de samenstelling van ons speelgoedaanbod. Ieder Seizoen hebben we leuke speelgoed-aanbiedingen: Sterke merken met leuke kortingen. Bijvoorbeeld Leuk geprijsde Kerst- en Sinterklaaskado's! Wilt u van het winkel-nieuws op de hoogte gehouden worden meld u dan aan voor de nieuwsbrief hieronder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »