Spektro uitbreiding electro ontdekdoos "Light Show"

€44,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Kinderen leren met Spektro elektrische circuits bouwen van tekening. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid assortiment aan schakelelementen. - handgestuurd - lichtgestuurd - geluidsgestuurd - motorgestuurd. Spelenderwijs de mogelijkheden van electrische circuits ontdekken. Veilig laag voltage. 

Met de Spektro Light Show uitbreiding maak je een mooi vervolg op het ontdekken van elektriciteit. Er komen nieuwe elektronische componenten aan bod zoals de transistor, de condensator en weerstand. In het bijgeleverde werkboek staan veel opdrachten waarmee je stap voor stap de verschillende onderdelen gaat gebruiken.

Ontdek verder alles over de werking van elektrische schakelsystemen in combinatie met licht. Sluit je MP3-speler of je telefoon aan en maak je eigen lichtshow! Of laat een helikopter omhoog vliegen met de afstandsbediening van je televisie.

Let op: 4 AA batterijen nodig, niet meegeleverd.


Leeftijd: 8 +

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »