Stevige kindermicroscoop voor buiten? Ga naar Ontdekwinkel TinkerBell

De kindermicroscoop is veelzijdig speelgoed, waarmee kinderen de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Bestel ook meteen motiverende kinderboeken waarin precies uitgelegd wordt hoe microscopen werken. Daar staan ook allemaal leuke voorbeelden in van wat uw kinderen met hun kindermicroscoop kunnen onderzoeken. Urenlang speel- en ontdekplezier gegarandeerd!
 

Kindermicroscopen bij Ontdekwinkel TinkerBell

TinkerBell heeft al een kindermicroscoop in de winkel voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze stevige microscoop kunnen ze ook gerust mee naar buiten nemen om onderzoek te doen in de natuur. De kindermicroscoop is daarnaast ook zeer geschikt om op school of in werkgroepjes te gebruiken. We hebben ook een kindermicroscoop met usb-aansluiting. Daarmee kunnen uw kinderen hun preparaten meteen op de computer bekijken! Bestel de kindermicroscoop vandaag nog.
 

Kindermicroscoop bestellen

Bij Ontdekwinkel TinkerBell vindt u bijzonder speelgoed van goedgemaakte kwaliteit dat in de grotere ketens vaak ontbreekt. Waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze speelgoedwinkel en webshop?

  • Snel en veilig kindermicroscopen en ander speelgoed bestellen via iDEAL.
  • Geen extra verzendkosten bij bestellingen boven de € 50.00.

Naast kindermicroscopen hebben wij ook verrekijkers, sterrenkijkers en planisferen (sterrenkaarten) voor de jonge vogelkijker en astronoom. Vindt u in onze webshop niet precies wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in en wij gaan voor u op zoek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »