Brio speelgoed van TinkerBell

Speelgoed van het stoere Zweedse kwaliteitsmerk Brio herkent u meteen. De Brio houten trein stamt bijvoorbeeld al uit de jaren 50 en is een echte speelgoedklassieker.

Brio speelgoed

Brio speelgoed staat bekend om zijn treinen en spoorbanen. Met de houten treinen en rails van Brio kunnen uw kinderen lekker bouwen en spelen. Er zijn draaischijven om heel veel sporen op elkaar aan te laten sluiten, spoorwegovergangen en natuurlijk tunnels. Brio speelgoed stimuleert de ontwikkeling en fantasie van uw opgroeiende kinderen. Het biedt een continue uitdaging voor kinderen van 3 tot 8 jaar, zodat zij allerlei vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.
 

TinkerBell, de Ontdekwinkel

Bij TinkerBell vindt u startersets met een locomotiefje en een paar wagons, een stationnetje en een spoorbrugwissel. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor verschillende uitbreidingssets. Bestel uw Brio speelgoed online bij TinkerBell, want:

  • TinkerBell heeft mooi speelgoed van goedgemaakte kwaliteit.
  • Bij TinkerBell bestelt u snel en safe Brio speelgoed via iDEAL.
  • Bij TinkerBell betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50.00.
  • TinkerBell wordt uitstekend beoordeeld door klanten.
  • TinkerBell is genomineerd voor de Speelgoed speciaalzaak van het Jaar 2013.

In onze webshop kunnen we niet ons hele assortiment Brio speelgoed laten zien. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in en we doen ons uiterste best om het te vinden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »