Voor Haba speelgoed ga je naar TinkerBell in Amsterdam

Met Haba speelgoed kunnen uw kinderen alles bouwen wat ze willen. Haba staat bekend om zijn ingenieuze knikkerbanen, maar heeft ook eenvoudige en stijlvolle blokkendozen en vallende dominostenen. Tijdens het spelen oefenen kinderen meteen hun ruimtelijk denkvermogen en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten.
 

Haba speelgoed

Wat is er nou leuker dan zelf een stoere knikkerbaan of dominobaan te bouwen. Speelgoed van het Duitse kwaliteitsmerk Haba is fantastisch bouw- en ontdekspeelgoed. De hellingen zitten stevig in elkaar met klemmen. Zo ontstaat de meest ingewikkelde knikkerbaan of dominobaan. Ook de Haba blokkendozen met piramiden, rechthoeken, driehoeken, cilinders en spiegelhoeken nodigen uit tot urenlang vrolijk bouwplezier!
 

TinkerBell, de Ontdekwinkel

Bestel uw Haba speelgoed online bij TinkerBell, want:

  • Wij hebben origineel en bijzonder speelgoed van goedgemaakte kwaliteit.
  • In onze webshop bestelt u snel en safe Haba speelgoed via iDEAL.
  • Bij ons betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50.00.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in en we doen ons uiterste best om het gewenste Haba speelgoed te vinden!

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »