Kapla speelgoed? Ga naar TinkerBell

Met Kapla speelgoed kun jij je eigen huis nabouwen, hoge bruggen over diepe ravijnen ontwerpen of een fantasiekasteel bouwen! Het eenvoudige, maar fantasierijke Kapla speelgoed is al meerdere keren bekroond.
 

Kapla speelgoed

Kapla speelgoed is bedacht door de Nederlander Tom van der Bruggen. Kapla is de afkorting voor KAbouter PLAnkjes. Dit zijn grenenhouten plankjes die precies in de verhouding van de gulden snede op maat gezaagd zijn. Dat betekent dat je geen lijm, schroeven of klemmen nodig hebt om de mooiste bouwwerken in elkaar te zetten. Je kunt er ook een spel van maken: bouw zo snel mogelijk met elkaar een toren en wie hem laat omvallen is af!
 

Bestellen bij TinkerBell, de Ontdekwinkel

TinkerBell is een speelgoedwinkel die gespecialiseerd is in bijzonder speelgoed van goedgemaakte kwaliteit. Wij willen kinderen uitdagen de wereld om hun heen te ontdekken en hun fantasie te gebruiken. Kapla speelgoed past helemaal in die lijn. Bestel Kapla bouwplankjes online bij TinkerBell, want bij ons:

  • Bestel je snel en safe Kapla speelgoed met iDEAL via uw eigen bank.
  • Betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50.00.

Om je bouwwerken nog mooier te maken, kun je in onze webshop niet alleen ongeverfd Kapla speelgoed bestellen, maar ook licht- en donkerblauwe, oranje, (donker)rode, roze, gele of olijfgroene bouwplankjes. Ook hebben we zwarte, witte en zwart/witte bouwlatjes op voorraad. Kunt u toch niet precies vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in en wij doen ons best om het gewenste Kapla speelgoed voor u te vinden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »