Microstep: kinderstep voor alle leeftijden bij TinkerBell

De Microstep van het Zwitserse Micro Mobility® is een stoere hightech kinderstep die al veel prijzen gewonnen heeft. Wat maakt de Microstep zo bijzonder? Deze kinderstep heeft drie wielen in plaats van twee en een gepatenteerd 'lean-and-steer' stuurmechanisme. Daarmee kunnen uw kinderen de Microstep besturen door hun gewicht te verplaatsen. Zo surfen ze als het ware door de bochten. Daardoor heeft deze kinderstep beslist de hoogste fun factor!
 

Microstep voor kinderen vanaf 1 jaar

Het Zwitserse Micro Mobility® heeft ook een Mini Microstep ontwikkeld met een laag stuurzitje: de Microstep Combi. Met zo'n extra peuterzitje kunnen kinderen van 1 jaar al beginnen met steppen. Het stuurzitje groeit mee met uw kinderen en is in 3 stadia te gebruiken:

  • Voor eenjarigen is er een lage stand.
  • Het stuurzitje kan vervolgens naar een hogere stand.
  • Ten slotte kunt u het stuurzitje eraf halen, zodat uw kind gewoon kan gaan steppen.

Met een simpele klik kunt u daarna het stuur altijd nog vervangen door het hogere T-stuur. Zo kan de Microstep nog verder meegroeien met uw kind.
 

Microstep bestellen bij TinkerBell

De Mini Microstep is bedoeld voor peuters en kleuters van 2 tot 6 jaar. Het unieke 'lean-and-steer' stuursysteem draagt bij aan hun coördinatie en het evenwichtsgevoel. De Maxi Microstep is ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. Bij TinkerBell kunt u de Microstep Combi, Mini en Maxi snel en veilig online bestellen. Wij hebben verschillende kleuren in de winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »